Kerst! Heerlijke brunch èn diner
- Diana Clarck
- 30 okt
- 2 minuten om te lezen
Bijna Kerstmis! Dit jaar ben je van harte welkom op 2e kerstdag bij onze kerstbrunch en ons kerstdiner. Onze chefs hebben weer een geweldige brunch en diner samengesteld.
Kerstbrunch
Bij de kerstbrunch is er ruime keuze uit diverse gerechten en kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en diverse vruchtensappen.

Soepen
Bisque van garnalen
Tomatensoep
Salades
Fruitsalade
Ceasar salade
Aardappelsalade met gerookte zalm
En nog veel meer
Mini carpaccio
Luxe broodjes, croissants, en kerststol
Jam, Nutella, hagelslag en diverse hartig broodbeleg
Zalm gravlax
Gekookte eitjes, scrambled eggs
Mini quiches(ook vega)
Hartige muffins
Wrap met hummus en gegrilde paprika (vega)
Kippendij met honingmosterd saus
Varkenshaaspuntjes met roze pepersaus
Lasagne van aubergine en mozarella
Aardappelgratin
Boerenfriet
Gemarineerde garnalen
Stokbrood met kruidenboter
Voor de kleinste hebben we : poffertjes, kipnuggets, kaasstengels, bitterballen of mini frikandellen
Ter afsluiting is er een ruime keuze aan zoete lekkernijen, yoghurt met vers fruit, brownies en mini cupcakes.
Aanvang 11.00 uur
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 49,50
Kinderen 4 tot en met 11 jaar € 24,50
Kinderen tot 4 jaar gratis

Kerstdiner
Bij het kerstdiner is er bij iedere gang keuze uit meerdere gerechten.
We starten met een amuse waarbij je kunt kiezen uit
Kroketje van iberico ham
Groente samosa
Bij het voorgerecht is er de keuze uit
Carpaccio
Met parmezaan en truffelmayonaise.
Bisque van garnalen
Huisgemaakte bisque met een volle en rijke smaak.
Parmigiana di melanzane
Een ovengerecht opgebouwd uit laagjes aubergine, mozzarella en tomatensaus (vega)
Voor de hoofdgerechten maken onze chefs
Malse Entrecote met een romige puree van knolselderij en parmezaan afgemaakt met een prachtige jus de veau en padron peper.
Witvis met heerlijke gemarineerde spruitjes, bacon en een fluweelzachte buerre blanc saus.
Bloemkool steak met kruidige Romesco saus, courgette en chili olie. 🌱
Het dessert wordt nog lastig kiezen met deze heerlijke opties
Witte chocolade parfait met een rabarbercoulis en frambozenyoghurt crumble.
Basque cheesecake met stoofpeertjes.
Vanaf 17.00 uur kan je gezellig aanschuiven voor het diner!
Reserveer wel even via de knop rechtsonder, dan ben je verzekerd van een plekje!
€ 59,- (exclusief dranken)






Opmerkingen