top of page

VOLGEBOEKT Wine & spice: vrijdag 8 november

Bijgewerkt op: 12 okt 2024

Vanwege de grote interesse organiseren we nog een Wine & spice avond op vrijdag 8 november!


Ook deze avond presenteert de sommelier 6 heerlijke wijnen en heeft onze keuken hier 6 passende gerechten bij gemaakt. Het diner bestaat uit een mooie amuse, vier prachtige tussengerechten, met onder andere herfst-ingrediënten zoals wild, en als afsluiter onze populaire huisgemaakte appeltaart. Over iedere wijn geeft de sommelier uitleg over de smaak en de streek. 


vrijdag 8 november 2024

18.30 - 23.00 uur

€ 49,50 p.p.


Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer snel via de knop reserveren rechtsonder.


Het menu

We beginnen met een amuse van coquilles met avocado doperwtenpuree en krokante bruchetta.

Daarna Pulpo ala gallaga; octopus met gekruide gestoofde aardappel.

Deze wordt opgevolgd door gegrilde kabeljauw met stiltonboter.

Hierna serveren wij een winters slaatje met fazant en mosterdvinaigrette.

Wildstoofpotje met pastinaakpuree en een krokantje van ontbijtkoek.

En als dessert onze eigen huisgemaakte appeltaart.



Comments


Openingstijden

Waar is het Veerhuis?

Wanneer in het Veerhuis?

Bokhovense Maasdijk 12

5221 BP  's-Hertogenbosch

073 631 1242

info@hetveerhuisbokhoven.nl

De route

Reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk, maar voor de mooie serre of het gezellige café wel!

LET OP Bij reservering per e-mail is deze pas definitief na bevestiging.

Onze openingstijden:

Ma gesloten

Di gesloten

Wo, do, vr & za 11.30 - 22.00 (keuken open tot 21.00)

Zo 9.00 - 22.00 (keuken open tot 21.00)

Voor bijeenkomsten buiten onze openingstijden kun je altijd contact opnemen via mail of telefonisch.

Blijf op de hoogte van nieuws via onze socials of nieuwsbrief.

  • Veerhuis Bokhoven Instagram
  • Veerhuis Bokhoven Facebook
  • Veerhuis Bokhoven LinkedIn
bottom of page