Vanwege de grote interesse organiseren we nog een Wine & spice avond op vrijdag 8 november!
Ook deze avond presenteert de sommelier 6 heerlijke wijnen en heeft onze keuken hier 6 passende gerechten bij gemaakt. Het diner bestaat uit een mooie amuse, vier prachtige tussengerechten, met onder andere herfst-ingrediënten zoals wild, en als afsluiter onze populaire huisgemaakte appeltaart. Over iedere wijn geeft de sommelier uitleg over de smaak en de streek.
vrijdag 8 november 2024
18.30 - 23.00 uur
€ 49,50 p.p.
Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer snel via de knop reserveren rechtsonder.
Het menu
We beginnen met een amuse van coquilles met avocado doperwtenpuree en krokante bruchetta.
Daarna Pulpo ala gallaga; octopus met gekruide gestoofde aardappel.
Deze wordt opgevolgd door gegrilde kabeljauw met stiltonboter.
Hierna serveren wij een winters slaatje met fazant en mosterdvinaigrette.
Wildstoofpotje met pastinaakpuree en een krokantje van ontbijtkoek.
En als dessert onze eigen huisgemaakte appeltaart.
Comments