Vanaf november kun je bij ons op vrijdag, zaterdag en zondag heerlijk dineren!
Onze keuken is op volle sterkte en Safiye, Chris, Linda, Soheyl en Yoeri hebben er heel veel zin in, dus de hoogste tijd! Binnenkort presenteren we onze nieuwe kaart met heerlijke gerechten, zoals Braised short ribs, lekkere runderribjes gestoofd in Speciale Henky, of Zeebaarsfilet op de huid gebakken met salieboter, prei in roomsaus en gebakken cherrytomaten. Dus houdt ons nieuws in de gaten! www.hetveerhuisbokhoven.nl/nieuws
Safiye: “Pure ingrediënten, toegankelijke gerechten en vooral voor ieder wat wils én van verschillende continenten.”
Nog een bijkomend voordeel, vanaf november zijn we op vrijdag, zaterdag en zondag tot 22.00 uur open, ook als je niet komt eten;)! De keuken is deze dagen tot 21.00 uur open.
Reserveer je alvast een tafeltje? Bellen of mailen, beide kan. Gezellig!
Een tipje van de sluier...
Comments