top of page

Ben je op je best in de keuken?

Maak jij samen met onze chef-kok de nieuwe keuken?

Het Veerhuis Bokhoven is al 100 jaar een plek voor een drankje, een hapje en een goed gesprek. Dit jaar is Het Veerhuis aan een mooie reis begonnen. Iedere week worden stappen gezet om Het Veerhuis naar 2023 te brengen. Ondertussen draait Het Veerhuis gewoon lekker door, zodat onze gasten op ons kunnen rekenen.


Wat doe jij bij Het Veerhuis?

In de keuken ben je op je best! Je voelt je als kok verantwoordelijk voor de (voor) bereiding en opmaak van gerechten en gerecht gedeelten. Je werkt onder leiding van onze chef-kok, maar je kunt de keuken ook alleen draaiende houden. Je werkt daarnaast samen met je collega-kok en stuurt indien nodig keukenhulp aan. Je werkt volgens vaste instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentaties. Je werkt bij voorkeur fulltime en bent alle dagen van de week overdag en ‘s avonds beschikbaar. De werkuren en het rooster zijn flexibel.


Wat jij meebrengt

Alle werkzaamheden zijn conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie). MBO niveau 2 - 3 werk- en denkniveau; aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken, kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je gedraagt en kleedt je representatief op basis van de bedrijfsvoorschriften. Je bent bereid om alles aan te pakken, bent kritisch op je werk en stopt pas als het werk klaar is. Ook blijf je kalm en doelgericht werken onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk.Vanaf wanneer kun je beginnen?

Wat ons betreft graag zo snel mogelijk! We kunnen snel schakelen en je bent zeer welkom.
bottom of page