top of page

Wine & spice: vrijdag 18 oktober

Vrijdag 18 oktober organiseren wij een overheerlijke wine & spice avond: een 6 gangen diner met 6 speciaal bij het gerecht geselecteerde wijnen. Het diner bestaat uit een heerlijke amuse, vier prachtige tussengerechten, met onder andere herfst-ingrediënten zoals wild, en als afsluiter onze populaire huisgemaakte appeltaart. Over iedere wijn geeft de sommelier uitleg over de smaak en de streek. 


vrijdag 18 oktober 2024

18.30 - 23.00 uur

€ 49,50 p.p.


Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer snel via de knop reserveren rechtsonder.


Het menu

We beginnen met een amuse van coquilles met avocado doperwtenpuree en krokante bruchetta.

Daarna Pulpo ala gallaga; octopus met gekruide gestoofde aardappel.

Deze wordt opgevolgd door gegrilde kabeljauw met stiltonboter.

Hierna serveren wij een winters slaatje met fazant en mosterdvinaigrette.

Wildstoofpotje met pastinaakpuree en een krokantje van ontbijtkoek.

En als dessert onze eigen huisgemaakte appeltaart.


Comments


Openingstijden

Waar is het Veerhuis?

Bokhovense Maasdijk 12

5221 BP  's-Hertogenbosch

073 631 1242

De route

www.hetveerhuisbokhoven.nl

info@hetveerhuisbokhoven.nl

Wanneer in het Veerhuis?

Onze openingstijden:

 

Ma gesloten

Di gesloten

Wo, do, vr & za 11.30 - 22.00 (keuken open tot 21.00)

Zo 9.00 - 22.00 (keuken open tot 21.00)

Reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk, maar voor de mooie serre of het gezellige café wel!

Voor bijeenkomsten buiten onze openingstijden kun je altijd contact opnemen via mail of telefonisch.

  • veerhuis instagram logo wit trans
  • veerhuis facebook logo wit trans

LET OP Bij reservering per e-mail is deze pas definitief na bevestiging.

bottom of page