top of page

Kom je als floormanager ons jonge team versterken?

Het Veerhuis Bokhoven is al 100 jaar een plek voor een drankje, een hapje en een goed gesprek. Dit jaar is Het Veerhuis aan een mooie reis begonnen. Iedere week worden stappen gezet om Het Veerhuis naar 2023 te brengen. Ondertussen draait Het Veerhuis gewoon lekker door, zodat onze gasten op ons kunnen rekenen.


Wat doe jij bij Het Veerhuis?

Jij bent super gastvrij en een echte ambassadeur. Je stuurt je collega’s in de bediening aan en werkt hier zelf ook mee. Je bent flexibel en zet je in waar nodig in het volledige café/restaurant. Jouw positiviteit, enthousiasme en inzet is aanstekelijk voor het team waardoor je samen een hele fijne beleving neerzet voor onze gasten. Je kunt zelfstandig de zaak draaiende houden en hebt kwaliteit en gastvrijheid bovenaan staan! Je werkzaamheden zijn zeer divers, zoals leidinggeven, bediening, roosters maken, bestellingen en de kassa opmaken en afsluiten. Je werkt bij voorkeur fulltime en bent alle dagen van de week overdag en ‘s avonds beschikbaar. De werkuren en het rooster zijn flexibel.Wat jij meebrengt

Je hebt minimaal drie jaar ervaring in de bediening en minimaal 1 jaar in een leidinggevende rol. Ook heb je MBO niveau 3 werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en het SVH diploma. Je gedraagt en kleedt je representatief op basis van de bedrijfsvoorschriften.


Alle werkzaamheden zijn conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie).


Wat bieden wij?

Een fijne werkomgeving die volop in ontwikkeling is met een fantastisch team. Jouw eigen inbreng wordt heel erg gewaardeerd.


Vanaf wanneer kun je beginnen?

Wat ons betreft graag zo snel mogelijk! We kunnen snel schakelen en je bent zeer welkom.

bottom of page