top of page

Enthousiaste Floor Manager gezocht!

Breng jij samen met het team een traditioneel café/restaurant naar deze tijd?


Het Veerhuis Bokhoven is een plek voor een drankje, een hapje en een goed gesprek. Inmiddels is de modernisering van Het Veerhuis begonnen. Iedere week worden nieuwe stappen gezet. De menukaart is vernieuwd en de tekeningen voor de ontwikkeling van het pand worden gemaakt. Ondertussen draait Het Veerhuis gewoon lekker door, zodat onze gasten op ons kunnen rekenen.


Het Veerhuis Bokhoven is al ruim 100 jaar een begrip. Bokhoven en Het Veerhuis hebben een unieke ligging aan de Maas. We worden veel bezocht door dagjesmensen die de prachtige fietsroute langs de Maas volgen. Hierbij zijn veel terugkerende gasten vanwege de mooie locatie van Het Veerhuis met uitzicht op de Maas.
Wat doe jij bij Het Veerhuis?

In eerste instantie ben jij super gastvrij en een ambassadeur. Je stuurt je collega’s in de bediening aan en werkt hier zelf ook mee. Je bent flexibel en zet je in waar nodig in het volledige café/restaurant. Jouw positiviteit, enthousiasme en inzet is aanstekelijk voor het team waardoor je samen een hele fijne beleving neerzet voor onze gasten. Je kunt zelfstandig de zaak draaiende houden en hebt kwaliteit en gastvrijheid bovenaan staan! Je werkzaamheden zijn zeer divers, zoals leidinggeven, bediening, roosters maken, bestellingen en de kassa opmaken en afsluiten. Je werkt bij voorkeur fulltime en bent alle dagen van de week overdag en ‘s avonds beschikbaar. De werkuren en het rooster zijn flexibel.


Welke taken horen bij je?

Aansturen team van de bediening

 • Voorbereiding van de bediening, zoals:

 • verzorgen van mise en place (dekken/klaarmaken van tafels);

 • signaleren van verwachte tekortkomingen en gebreken, zodat de voortgang niet in gevaar komt;

 • uiterlijke staat omgeving (opgeruimd, schoon);

Bediening, zoals:

 • opnemen en serveren en doorgeven van bestellingen, toelichten van het menu, uitzonderlijke wensen, additionele verkoop en indien gevraagd adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze;

 • zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);

 • aanvoeren, klaarzetten van eventuele buffetten en bedienen tijdens partijen.

Kassa- en verantwoordingswerkzaamheden, zoals

 • controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen gelden;

 • opmaken van rekening en afrekenen met gasten;

 • aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting.

 • kasverschillen;

 • volgens procedure.

Op- en afruimen;

 • opruimen/schoonmaken van de publieke ruimte en werkruimten na afloop en indien nodig gedurende de dag;

Wat jij meebrengt

Je hebt minimaal drie jaar ervaring in de bediening en minimaal 1 jaar in een leidinggevende rol. Ook heb je MBO niveau 3 werk- en denkniveau, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en het SVH diploma. Je gedraagt en kleedt je representatief op basis van de bedrijfsvoorschriften. Alle werkzaamheden zijn conform voorschriften (o.m. instructie, werkmethoden, HACCP en presentatie).


Wat bieden wij?

Een fijne werkomgeving die volop in ontwikkeling is met een fantastisch team. Jouw eigen inbreng wordt heel erg gewaardeerd.


Vanaf wanneer kun je beginnen?

Wat ons betreft graag zo snel mogelijk! We kunnen snel schakelen en je bent zeer welkom.


Vragen of solliteren?

Als je vragen hebt kun je altijd even bellen naar John Oostdijk, 06 39331384. Je cv kun je mailen naar leiding@hetveerhuisbokhoven.nl. Alvast bedankt!

bottom of page